Преглед на новина


60 студенти ще гледат на аванта Night of The Jumps

До четвъртото издание на Night of The Jumps остават 28 дни. То ще бъде на 10 ануари, като на него ще се болят за Златната купа три континента – Европа, САЩ и Австралия.  На пресконференция днес председателят на БФМ Богдан Николов връчи 60 билета на Теа Марковска от студентския съвет на НСА. БФМ не търси печалба от това, а инвестира в бъдещето и дари билетите, тъй като много от студентите ще научат първите си уроци в това как се организира мотоциклетно състезание от световен ранг. Някои от студентите ще помогнат при оформянето на трасето в залата. Съвместната работа на ЛФМ със студентите е част от програмата на федерацията за популяризиране на мотоциклетния спорт във всички форми. Чат от кампанията ще продължи и следващата седмица, когато спортни организации и институции, работещи с деца, лишени от родителски грижи, също ще имат възможност да усетят адреналина от Night of The Jumps.
С изграждането на трасето отново се е заела компанията Трейс Греп Холд , като в момента се подготвят необходимите 1200 куб. м специална пръст, който се добива само в една кариера в България, а също се подготвят тръбната конструкция, балите със слама и специалното покритие за площта от 3276 кв. м. Наемът за зала Арена Армеец за трите дни е 65 000 лв. Затова интензивната работа започва на 8 януари в 12 ч., на 9-и трасето трябва да е готово, а на 11 януари залата трябва да е идеално почистена. 
Вече от Литекс Мотърс вече подготвиха и автомобила Great Wall C30, който ще бъде награда от томболата с билетите и чака някой от зрителите да го спечели. 

Източник: MOTO CLUB.BG
Публикувано на: 13.12.2014г.

Коментари