Преглед на новина


X GAMES ОСТИН 2015-ТА: ДЖОШ ШИЙНАН ВЗИМА БРОНЗ НА ПЪРВОТО MOTO X КУОТЪРПАЙП СЪСТЕЗАНИЕ

Пред ентусиазирана публика в Тексас Джош Шийнан от Monster Energy спечели бронзов медал в дебютното издание на дисциплината Moto X Клотърпайп на X GAMES Остин 2015-та. 

X Games винаги са подкрепяли прогреса и въвеждането на тази невероятна дисциплина е типичен пример за това. Комбинацията между куотърпайп рампа и мотор за свободен стил е доста впечатляваща, а единствените правила бяха, че състезателите имат два опита и за да се зачете трикът за валиден пилотът трябва продължи. 

Многократният медалист в мотокрос свободен стил – Така Хигашино се отказа от участие поради фрактура на ходилото оставяйки съотборника си в Monster Energy – Джош Шийнан да представлява отбора. 

Джош наскоро привлече внимание към себе си, след като стана първия в света приземил тройно задно салто с мотоциклет, така че знаем, че не е страхлив. Той бе първия приземил своя трик – флеар със супермен идиан еър в кръг номер 1 се нареди на второ място с резултат 85.33. 

Флеа е номер измислен в BMX от легендата Мат Хофман и във втория опит Шийнан отново го направи, но този път с по-голяма височина и заслужи по-добра оценка - 87.33. 

В крайна сметка легендарният BMX трик му донесе бронзов медал в това ново състезание, който да добави към другото си отличие в Moto X – най-добър трик от X Games Лос Анжелис 2011-та.

Още за X Games, включително снимки, интервюта и пълен обзор на деня ще намериш на MonsterEnergy.com, Facebook.com/MonsterEnergy и #UnleashedAtX.


Източник: MonsterEnergy.com
Публикувано на: 14.06.2015г.

Коментари