Преглед на новина


Новата Yamaha YZ450F за 2010г.

Изглежда Yamaha смазва всякаква конкуренция, представяйки своя нов YZ450F за 2010 година. С нова спортна, алуминиева странична рама, дигитален тунер и модерна естетика, заедно с нови двигател и множество функции, този мотоциклет е подобрен звяр.

Yamaha е направила нещо изключително иновативно за тази година, разглеждайки как е разположен цилиндъра, спрямо рамата. Yamaha всъщност преместват въздушната кутия и клапаните, така че да сочи напред в предната част на мотора, а ауспуха сочи назад. По този начин има не само пряко навлизане на въздух, но мръсотията и прахта, които хвърчат от задната гума не могат да попаднат във въздушната система.

Друго подобрение е, че центърът на тежестта на новият Yamaha YZ450F е преместен в центъра на мотоциклета. Това дава по-леко усещане и лесно маневриране. Дори главата на цилиндъра е титаниева, за да понася по-лесно, както височинни, така и температурни промени, създавайки двигател, който ще работи при всякакви условия. Като допълнителна опция е и Yamaha GYTR Power Tuner, чрез който може да се настройва въздушно-горивната смес, както и запалването, за да се пригоди двигателя за пистово или самостоятелно каране.

Ако не сте почитатели на традиционното синьо на Yamaha, моделът може да бъде в червена или бяла окраска. Цената е $7,990 за синьо-бялата номинация, типична за Yamaha и $8,090 за модел с бяло-червената премяна.

Линк към темата за дискусии във форума ни!

Източник: Moto.bg
Публикувано на: 27.01.2010г.

Коментари