Преглед на новина


Над 7 000 билета са продадени за Нощта на скоковете

Повече от 7 000 билета вече са продадени за грандиозното мотоциклетно шоу Фрийстайл Суперфинал Голдън Къп “Night of the jumps”. Събитието започва утре (събота) от 18 часа в "Арена Армеец". Пропуски все още могат да бъдат закупени на касите на залата, както и на eventim.bg. 11 състезатели от 5 континента ще демонстрират своите умения пред родна публика, като това ще бъде юбилейното 15-о издание на “Night of the jumps”

Арената на събитието е почти готова. 1400-те тона специална настилка вече са положени, а в допълнение са изградени и различните конструкции по трасето. До края на днешния ден всичко в залата ще бъде готово и утре състезателите ще могат да направят тренировки. Първите трима участници вече са в България. Вчера у нас пристигнаха австралиецът Роб Аделберг, чилиецът Хавиер Вилегас и американецът Джеймс Картър. Днес се очаква да дойдат и останалите мотоциклетисти. Мотоциклетите на всички вече са в "Арена Армеец“, подредени в боксовете, с които всеки един пилот разполага.

"Организацията е страхотна. Винаги, когато идвам в България, съм спокоен, че всичко ще бъде наред и състезанието ще бъде перфектно. Всички са свършили огромна работа. Настилката е в идеално състояние и очаквам зрителите да станат свидетели на едно изключително шоу утре вечер. Поздравления за българската федерация по мотоциклетизъм, с която работим в отличен синхрон“, сподели на днешната пресконференция Марко Мантей, промоутър на Световния шампионат по мотокрос фрийстайл.


Източник: Sportal.bg

Публикувано на: 10.01.2015г.

Коментари